Novinky

Shell – lídr v řešení mýtných plateb v Evropě

20.03.2018

Vážení klienti, 

už od roku 2009 využívají zákazníci společnosti Shell jako první výhody jednotného mýtného systému (jedné palubní jednotky) - interoperability, a to ve Francii a Španělsku. V roce 2012 přidali tunel Liefkenshoek, Portugalsko v roce 2013 a v roce 2016 Belgii - vše v JEDNOM ZAŘÍZENÍ! Služba je dostupná ve všech evropských zemích, ve kterých existuje národní nebo interoperabilní služba mýtného.

Co můžete očekávat v roce 2018?

Nabídka Shell se rozšíří o Rakousko a Itálii, stejně tak o Herrentunnel v Německu. Interoperabilita bude tedy dostupná celkem v 7 zemích, čímž získáte nejširší pokrytí na trhu s jedinou palubní jednotkou.

Počínaje lednem 2018 Shell rozšířil nabídku o možnost úhrady mýta na nové dálnici Irun ve Španělsku a dálničních poplatků v Estonsku. V dubnu 2018 se zavádí nový elektronický mýtný systém ve Slovinsku, následovaný mýtným systémem Platon v Rusku.

Tímto snahy našeho partnera nekončí. Nabídka Shell se má rozšířit o německý mýtný systém - a to ideálně v roce 2018, nejpozději v roce 2019. Vše bude záviset na připravenosti úřadů podpořit řešení interoperability.

V budoucnu Shell plánuje zahrnout do systému mezinárodní interoperability veškeré mýtné systémy evropských zemí a správu mýtného řešit online v co největším rozsahu. Se společností Shell si můžete být jisti, že máte pokročilé řešení pro interoperabilitu elektronických mýt, stejně jako komplexní sortiment kvalitních paliv a služeb mobility.

Budeme vás průběžně informovat o novinkách v této oblasti.

Váš AXIGON

uzivatel_zmena_prihlaseni