Novinky

Novinka – plošná cena čerpaného AdBlue pro nákladní vozidla

22.01.2018

Vážení klienti,

rádi bychom Vás informovali, že jsme s naším partnerem Shell domluvili rozšíření konceptu plošných cen i na čerpané AdBlue.

Vyhlašovaná cena

Běžná stojanová cena čerpaného AdBlue v České republice je v současnosti až 18,90 Kč/l. S našimi tankovacími kartami AdBlue budete moci tankovat za vyhlašovanou cenu 12,90 Kč/l (tedy 10,66 Kč/l bez DPH). Cena platí u všech čerpacích stanic Shell v ČR, které umožňují tankování AdBlue přímo z čerpacích stojanů. Zde najdete seznam těchto čerpacích stanic.

Na rozdíl od ceny pohonných hmot, které se vyhlašují každý týden, je cena AdBlue dlouhodobě (už dva roky) stabilní. Pokud dojde k její změně, info o nové ceně bude uvedeno v klientské zóně www.axigon.cz a zároveň rozešleme upozornění všem uživatelům naší mobilní aplikace.

Tankovací karty

Plošná cena platí bez ohledu na to, jaký typ euroShell karty od AXIGONU používáte. Už od lednové fakturace na fakturách najdete tuto zvýhodněnou cenu čerpaného AdBlue, díky níž, ušetříte až 6 Kč/l. Žádná součinnost z Vaší strany není potřeba – výhodu jsme Vám aktivovali automaticky.

Podrobnosti ohledně tankovacích karet najdete na stránce: Tankovací karty. Odpovědi na často kladené otázky ohledně AdBlue pak na stránkách našeho partnera na stránce: Shell AdBlue.

Vyzkoušejte ZDARMA

Pokud ještě nemáte naše tankovací karty, můžete si je ZCELA ZDARMA vyzkoušet na dobu 45 dní. Během několika málo minut si je můžete objednat na našem webu, případně na bezplatné lince
800 900 501 nebo prostřednictvím e-mailu: podpora@axigon.cz.

Váš AXIGON

 

uzivatel_zmena_prihlaseni