Novinky

Multifunkční podnikatelský portál AXIGON.CZ

01.08.2012

Internetový portál pro podnikatele www.axis4.info se dne 1.8.2012 mění do podoby multifunkčního podnikatelského portálu AXIGON.CZ, který nyní ještě lépe podpoří vaše podnikání a přinese vám řadu nových výhod.

Portál již v tuto chvíli navštěvuje kolem 150 000 unikátních uživatelů. Do budoucna jejich počet dál poroste a s ním poroste také množství vašich potenciálních zákazníků. Na portálu AXIGON.CZ naleznete praktické informace, užitečné odkazy a zejména nové obchodní možnosti. Kromě služeb, na které jste zvyklí, jsme ho také obohatili o nové funkce (Akční nabídky nebo věrnostní program AXIpoints).

Ladění uživatelského komfortu druhé generace webu se ujala společnost Vig Design, která je součástí holdingu skupiny Unicorn. Obsah stránek jsme efektivně optimalizovali pro internetové vyhledavače ve spolupráci s uznávaným odborníkem na SEO Markem Prokopem.

Těšíme se na společnou práci a věříme, že vám nový portál AXIGON.CZ ještě více usnadní vaše podnikání a přineseme vám maximum nových obchodních příležitostí.

S námi máte na víc!
Váš AXIGON

uzivatel_zmena_prihlaseni